YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cezaevi müdürüne rüşvet gözaltısı

Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü ile infaz koruma memurları ve mahkum yakınlarının bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Cezaevi müdürüne rüşvet gözaltısı

Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Abdulkadir Öztüfekçi ile aralarında infaz koruma memurları ve mahkum yakınlarının bulunduğu 7 şüpheli, 'Rüşvet almak ve vermek' suçundan gözaltına alındı.

Yapılan ihbarı değerlendiren Bursa Cumhuriyet Savcılığı, Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Abdulkadir Öztüfekçi ile aralarında 4 infaz koruma memuru ve 2 mahkum yakınını dün, 'Rüşvet almak', 'Rüşvet vermek', 'Cezaevine dışardan cep telefonu ve sim kart sokmak' suçundan gözaltına aldı. Yaklaşık 3 ay süren takip sonucu yakalanan şüpheliler, ifadelerinin ardından adliyeye çıkartılacak.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Abdulkadir Öztüfekci ve infaz koruma memurları ve mahkum yakınlarına yönelik olarak sürdürülen, 'Rüşvet operasyonu' kapsamında, cezaevi müdürü Öztüfekci ve infaz koruma memurlarının cezaevinde görev yaparken polis tarafından dün değil bu sabah gözaltına alındığı belirtildi.

Cezaevi müdürü Öztüfekci ve bazı infaz koruma memurlarının bugün, diğerlerinin ise yarın adliyeye çıkartılması bekleniyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler