YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demirtaş Kapalı Yüzme Havuzu'nun Kaba Inşaatı Bitti

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta yapılan Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda geri sayım başladı....

Demirtaş Kapalı Yüzme Havuzu'nun Kaba Inşaatı Bitti

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta yapılan Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda geri sayım başladı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kaba inşaatı tamamlanan tesislerin 2013 yılı başında hizmete gireceğini söyledi.

Mustafa Dündar, temeli geçtiğimiz nisan ayı sonunda Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından atılan Demirtaş Spor Kompleksi'nde incelemelerde bulundu. Dündar, toplam 4 bin 531 metrekare alan üzerinde projelendirilen tesisin, yeşil alanları, otoparkı ve çocuk oyun alanları ile örnek projelerden birisi olduğunu ifade etti.

Kaba inşaatın bittiğini belirten Dündar, şu bilgileri verdi: “Mimari açıdan, Türkiye’de benzer birçok projeye ilham kaynağı olan Demirtaş Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, belediyemizin yürüttüğü 24 spor tesisi projemizden sadece bir tanesi. Mimarisiyle çevreye değer katacak olan Demirtaş Kapalı Yüzme Havuzu tesislerimiz, Türkiye’de birçok belediye tarafından da, örnek proje olarak alınıyor.”

Tesisin hizmete girmesiyle ilçede açılan 5. yüzme havuzu olacağını vurgulayan Dündar, Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisi, Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi, Hamitler Spor Tesisi gibi birçok projenin de devam ettiğini kaydetti.

Alacahırka Spor Tesisleri’nin 12 mahalleye hizmet vereceğine dikkat çeken Dündar, şöyle devam etti: “Bunu da kasım ayında hizmete açmayı planlıyoruz. Bu tesislerle birlikte Osmangazi, dolayısı ile Bursa, Türkiye’de en çok spor tesisine sahip 2. il olmuş oluyor. Belediyemiz tarafından işletilecek, yüzmenin yanı sıra fitnes salonu, günün şartlarına göre judo, güreş yada masa tenisi sporlarının yapılabileceği kapalı salonlarında bulunduğu komple bir tesis olan Demirtaş Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, halkımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler