YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demirtaş Spor Kompleksi'nde Geri Sayım Başladı

Demirtaş Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, temeli...

Demirtaş Spor Kompleksi'nde Geri Sayım Başladı

Demirtaş Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, temeli 4 buçuk ay önce atılan tesislerin kaba inşaatının tamamlandığını, tesisin 2013 yılı başında hizmete gireceğini söyledi.

Temeli geçen nisan ayı sonunda Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da katıldığı törenle atılan Demirtaş Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulunan Başkan Mustafa Dündar, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Toplam 4 bin 531 metrekare alan üzerinde projelendirilen tesisin yeşil alanları, otoparkı ve çocuk oyun alanları ile örnek projelerden birisi olduğunu ifade eden Dündar, “Yapımı büyük bir hızla devam eden tesislerin kaba inşaatı bitmiş durumda. Mimari açıdan, Türkiye’de benzer birçok projeye ilham kaynağı olan Demirtaş Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, belediyemizin yürüttüğü 24 spor tesisi projemizden sadece bir tanesi. Mimarisiyle çevreye değer katacak olan Demirtaş Kapalı Yüzme Havuzu tesislerimiz, Türkiye’de birçok belediye tarafından da, örnek proje olarak alınıyor” dedi.

Demirtaş Kapalı Yüzme Havuzu’nun Osmangazi’de yapımı devam eden örnek projelerden sadece birisi olduğunu, hizmete girmesi ile ilçede açılan 5. yüzme havuzu olacağını söyleyen Dündar, “Bunun haricinde Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisi, Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi, Hamitler Spor tesisi gibi bir çok yapımı devam eden projelerimiz var. Her biri bulundukları mahalleye değil, bölgeye hitap eden tesisler. Alacahırka Spor Tesisleri, 12 mahalleye birden hizmet verecek bir proje ve Kasım ayında hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler