YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dha Yurt - Tekel Bayisine Silahlı Saldırı: 1 Ölü

BURSA'nın İnegöl ilçesinde bir tekel bayisine pompalı tüfekle gerçekleştirilen saldırıda, göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralanarak hastaneye getirilen 27 yaşındaki

BURSA'nın İnegöl ilçesinde bir tekel bayisine pompalı tüfekle gerçekleştirilen saldırıda, göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralanarak hastaneye getirilen 27 yaşındaki Recep Koyun, hayatını kaybetti.
Olay, saat 23.00 sıralarında İnegöl'ün Cerrah Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir tekel bayinde meydana geldi. İddiaya göre, bir araçla tekel bayii önüne gelen ve kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler araç içerisinden pompalı tüfekle ateş etmeye başladı. Bu sırada pompalı tüfekten çıkan kurşunlardan biri tekel bayi çalışanlarından 27 yaşındaki Recep Koyun'a isabet etti. Olayı gerçekleştiren kişi ya da kişiler geldikleri araçla kaçtı. Saldırıda göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralanan Recep Koyun, haber verilmesi üzerine olay yerine çağrılan ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Koyun, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu arada Koyun'un ölüm haberini alan ailesi ve dostları Devlet hastanesine akın etti. Koyun'un cenazesi, savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kuruman gönderildi.
Olayı yerine gelen Jandarma ekipleri ise silahlı saldırıyı düzenleyen kişi ya da kişileri yakalamak için geniş çalışma başlattı. Geniş çaplı soruşturma sürüyor.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-----------------------
-Olayı yeri genel görüntü
-Devlet hastanesi acil servisinden görüntüler
Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/İNEGÖL(Bursa),(DHA)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler