YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dünya Basketbolu, Uludağ'da Tartışılacak

Basketbolda sporcular yetiştirilmesiyle ilgili konuların ele alınacağı "Dünya Altyapı Basketbolu Zirvesi", 3 Ağustos'ta Bursa'da başlayacak.

Basketbolda sporcular yetiştirilmesiyle ilgili konuların ele alınacağı "Dünya Altyapı Basketbolu Zirvesi", 3 Ağustos'ta Bursa'da başlayacak. Alınan bilgiye göre, Tofaş Kulübü Başkanı Efe Aydan'ın onursal başkanı olduğu zirve, Uludağ'da bir otelde gerçekleştirilecek. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'in açılış konuşmasıyla 3 Ağustos'ta başlayıp 4 gün sürecek zirvede, Oktay Mahmuti, David Rivers, Bob Bigelow, Ali Ton ve Marin Sedlacek gibi basketbol antrenörlerinin yanı sıra Eloz Mazon, Jim Cain, Angeliki Moutafi, Prof. Dr. İsmet Barutçugil, Murat Yurddaş gibi iş ve eğitim dünyasından tanınmış kişilerin sunum ve eğitimlerine yer verilecek. Zirve, basketbol okullarından kulüp altyapı takımlarına, ilkokul takımlarından üniversite ve milli takıma kadar basketbolun altyapısında görev yapan antrenörler ve çalıştıkları organizasyonları çağdaş bir yönetim anlayışıyla sürdürülebilir başarılara ulaştırmak isteyen spor yöneticilerini de bir araya getirecek. Dünyanın 5 ülkesinden 9 kişilik danışma kurulunca hazırlanan organizasyonda, 40'a yakın seçkin eğitmen, basketbol, liderlik ve kişisel gelişim, insan kaynakları yönetimi, pazarlama, sponsorluk ve sosyal medya yönetimi konularında katılımcılara bilgi ve deneyimlerini aktaracak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler