YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ekmek teknesine el konulan 9 çocuk babası işportacının isyanı

Ahmet Deniz, kimsenin kendisine iş vermediğini, 9 çocuğuna bakmak için sokaklarda çalışması gerektiğini söyledi

Ekmek teknesine el konulan 9 çocuk babası işportacının isyanı

Bursa’da, zabıta ekiplerinin düzenlediği operasyonda ekmek teknesine el konulan işportacı Ahmet Deniz, sabıkalı olduğu için kimsenin kendisine iş vermediğini, 9 çocuğuna bakmak için sokaklarda çalışması gerektiğini söyledi.

Osmangazi Belediyesi zabıta ekipleri, polis nezaretinde Haşim İşcan Caddesi ve Fomara Meydanı’nda seyyar satıcılara yönelik operasyon yaptı. Tezgahlarına el konulan işportacılar ne yapacağını şaşırırken, 9 çocuğuna bakmak için sokaklarda kestane satmak zorunda kaldığını belirten 55 yaşındaki Ahmet Deniz’i ise arkadaşları zor sakinleştirdi.

El arabasının alınması ile kestane ve malzemeleri sokak ortasında kalan Deniz, bir aydan beri 4’üncü kez arabasının elinden alındığını söyledi.Deniz, “Yaptığım bir yanlıştan dolayı cezaevine düştüm. Yediğim sabıkadan dolayı beni hiç kimse işe almıyor. Ben de aileme bakmak için elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorum. 3 aydır kestane satarak 9 çocuğuma bakmak için canımı dişime taktım” diye dert yandı.

BEN NAMUSUMLA ÇALIŞIYORUM

Kimsenin bu şekilde çalışmak istemeyeceğini ifade eden Deniz, çaldığı bütün kapıların yüzüne kapandığını söyledi. Deniz, “Çok iş başvurusunda bulundum. Ama herkes sabıka kaydı istedi. Götürdüğüm de ise beni işe almadılar. Benim tek arzum helal para kazanmak. Bana ya iş versinler ya da ben burada yine satış yapayım. 9 yavrum var. Ekmek parası kazanmak zorundayım. Cezam neyse çekmeye razıyım, ama arabamı alıp, gözümün içine bakarak camlarını kırmalarına dayanamıyorum” dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler