YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Faal Futbol Hakemleri Ve Gözlemciler Derneğinden Kınama

Bursa Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (BFFHGD), geçen hafta amatör maçta bir hakemin darbedilmesini kınadı.

Bursa Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (BFFHGD), geçen hafta amatör maçta bir hakemin darbedilmesini kınadı. Dernekten yapılan yazılı açıklamada, fair play, dostluk, eşitlik, centilmenlik, kardeşlik ve adalet olgularının sporun ruhunda bulunduğu bildirili. Hakemlerle gözlemcilerin asla yalnız olmadığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi: "23 Ağustos Cumartesi günü Atıcılar-1 Sahası'nda oynanan Zaferspor-Componenta U15 Elit Ligi maçı esnasında Zaferspor yöneticileri, futbolcuları ve taraftarları, hakem Kenan Yabalıoğlu'nu darbetmiştir. Bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bizler hakem camiası olarak onur ve gururumuzu her zaman, her yerde ve her türlü şartlarda koruyacak fikir ve güce sahibiz. Bu olaya sebebiyet verenlerin maddi ve manevi yönden cezalarını çekmelerinin takipçisi olacağız. Sporda şiddet ve nefreti körükleyen bu davranışların tekrarlanmaması temennisiyle tüm tarafları dikkatli olmaya davet ediyoruz. Her futbol kulübünü ve oyuncularını, fair play anlayışı içinde mücadele etmeye davet ediyoruz."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler