YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Futbol: UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında yarın Chikhura Sachkhere ile deplasmanda oynayacağı müsabaka için Gürcistan'a gitti.

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında yarın Chikhura Sachkhere ile deplasmanda oynayacağı müsabaka için Gürcistan'a gitti. Özllüce Tesisleri'nde toplanan yeşil-beyazlı kafile daha sonra kulübe ait otobüsle Yenişehir Havaalanı'na geldi. Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular, basın mensupları ve taraftarlardan oluşan kafile, özel uçakla Gürcistan'a hareket etti. İzinli olan Fernandao ile sakatlıkları bulunan Belluschi, Serdar Aziz, Emre Taşdemir ve Onurcan Piri, kafilede yer almadı. Ozan Tufan, havaalanında gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk maçtan arzulamadıkları bir sonuçla ayrıldıklarını söyledi. Tiflis'e mutlak galibiyet parolasıyla gittiklerini belirten Tufan, "Turu geçmek ve skoru önceden bulup rahatlamak istiyoruz. Bu maça çok iyi hazırlandık. Elimizden gelenin en iyisini yapıp kazanacağız ve Bursa'ya turu dönmüş olarak döneceğiz" diye konuştu. Bursaspor ile Chikhura Sachkhere, yarın Türkiye saatiyle 20.00'de Mikheil Meskhi Stadı'nda karşılaşacak. Bursa'daki ilk maç 0-0 sona ermişti.

Mynet Youtube

Futbol: UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında yarın Chikhura Sachkhere ile deplasmanda oynayacağı müsabaka için Gürcistan'a gitti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler