YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülme krizine sokan sakar hırsız!

Son yılların en ilginç güvenlik kamerası görüntülerinden biri Bursa'dan geldi.

Gülme krizine sokan sakar hırsız!

Son yılların en ilginç güvenlik kamerası görüntülerinden biri Bursa'dan geldi. Olay, Osmangazi ilçesinde sabaha karşı meydana geldi. Bir işyerinden plazma televizyon çalmak isteyen sakar hırsızın başına gelenler güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Önce işyerinin kapısını açmakta zorlanan hırsız, plazma televizyonu söktüğü anda başına düşürdü. Güç bela ilerlemeye çalışan hırsız bu kez de yere kapaklandı. Polis güvenlik kamerası görüntüleri izleyerek hırsızın kimliğini belirlemeye çalışıyor.

Gülme krizine sokan sakar hırsız! | www.mynet.com/video

BURSA' DA SAKAR HIRSIZ ESNAFIN NEŞESİ OLDU

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde parke dükkanından plazma televizyonu çalmak isterken güvenlik kameralarına yakalanan ve yaptığı sakarlıkla izleyenleri kahkahaya boğan beceriksiz hırsızın görüntüleri esnafın neşe kaynağı oldu. Hırsızlığın yapıldığı işyerinin yanındaki yapı malzemeleri satan esnaf görüntüleri kahkahalarla izlerken, “Arkadaşımızın televizyonunun çalınmasına üzüldük. Ancak gülmekten de kendimizi alamadık. Bu kadar yere düşen televizyondan artık hayır gelmez” dediler: Merkez Osmangazi İlçesi Eski Karaman Mahallesi Mudanya Yolu’nda A.S. adlı kişinin parke dükkanına hırsızlık amacıyla giren ve henüz kimliği belirlenemeyen hırsız, işyerinin çevresinde keşif yaptıktan sonra kimsenin olmadığını görünce kapıyı açmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. İşyerindeki televizyonu çalmakta kararlı olan hırsız 5 dakika sonra geri gelerek kapıyı açmayı başardı. Hırsız içeriye girdikten sonra da başına gelmeyen kalmadı. Duvara monte edilmiş 102 ekran plazma televizyonu yerinden sökmeye çalışan hırsız, televizyonu başına düşürdü. Pes etmeyen zanlı düşürdüğü televizyonu alarak dışarı çıkmaya çalıştı. Ancak sakar hırsız bu seferde ayağı takılarak televizyonla birlikte yere yuvarlandı. Sakar hırsızın yaptıkları ise işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Onca sakarlığa rağmen inadından vazgeçmeyen zanlı televizyonu alarak kaçmayı başardı. İşyeri sahibi ise sabah geldiğinde televizyonunun çalınmış olduğunu görünce polise giderek şikayetçi oldu. Polis güvenlik kamerası görüntüleri izleyerek hırsızın kimliğine ulaşmaya çalışıyor.

ESNAF HEM ÜZÜLDÜ, HEM DE KAHKAHAYA BOĞULDU

Hırsızlığın yapıldığı işyerinin çevresindeki yapı malzemeleri satan esnaf da bilgisayardan güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri izlerken kahkahaya boğuldu. Esnaflar, “Hem üzüldük. Hem de kahkahalarla güldük. Bir hırsızın başına gelebilecek en kötü şey. Çok sakar. Komşumuzun televizyonunun çalınması tabii ki bizi üzdü. Ama hırsızın haline gülmekten kendimizi alamadık. O kadar yere düşen televizyondan artık hayır gelmez” diye konuştular. Bölgede daha önce de yaşanan hırsızlık olayları nedeniyle işyerlerine güvenlik kameraları takıldığını kaydeden esnaflar, “Kameranın işe yaradığını bu olayda gördük. İnşallah hırsız en kısa zamanda yakalanır” diye konuştular.

DHA

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler