YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayata Son Bakıştaki Hüzün

Hüseyin TÜCCAR/ BURSA, Taşkesti karayolunda seyir halinde olan sürücüler yol kenarında önceki gün saat 18.30 sıralarında yaralı bir geyik gördüler.

Hayata Son Bakıştaki Hüzün

Hüseyin TÜCCAR/ BURSA, Taşkesti karayolunda seyir halinde olan sürücüler yol kenarında önceki gün saat 18.30 sıralarında yaralı bir geyik gördüler. Milli Parklar Müdürlüğü’ne haber verilmesi sonucu olay yerine gelen veteriner hekim tarafından yapılan kontrolde geyiğe bir aracın çarparak yaklaşık 25 metre sürüklendiği belirlendi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen iç organları dışarıya çıkan geyik kurtarılamayarak telef oldu. Ancak vatandaşlar tarafından çekilen fotoğrafta geyiğin hayata son bakışı görenleri hüzünlendirdi.

Hayata Son Bakıştaki Hüzün

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler