YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnegöl Belediyespor: "güzel Oyun Galibiyete Yetmiyor"

Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL Efeler Voleybol Ligi’nde 2 saati aşan mücadele sonucu şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe’ye sahalarında 3-2 mağlup oldukları maçı değerlendirirken, "Güzel oyun, her zaman galibiyete yetmiyor"

İnegöl Belediyespor: "güzel Oyun Galibiyete Yetmiyor"

Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL Efeler Voleybol Ligi’nde 2 saati aşan mücadele sonucu şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe’ye sahalarında 3-2 mağlup oldukları maçı değerlendirirken, "Güzel oyun, her zaman galibiyete yetmiyor" dedi.
Taraftarlarına ve oyuncularına teşekkür eden Levent Zoroğlu, bundan sonraki müsabakalarında da desteklenmelerini, yalnız bırakmamamalarını isterken şunları söyledi:
"Güzel oyun soucu 1 puan aldım sevinebilirim ama 2 puan verdim. Gelecek hafta Galatasaray maçına ve ondan sonra içerideki 2 maçta puan veya puanlar alıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. 1 puanda bizim için kazanç. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar."

FOTOĞRAF

İnegöl Belediyespor: İnegöl Belediyespor:

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler