YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnegöl Özdilek Avm 11 Yaşında

İnegöl'de Özdilek Alışveriş Merkezi, 11. kuruluş yıl dönümünü müşterileriyle birlikte büyük bir sevinçle kutlandı.Özdilek Alışveriş...

İnegöl Özdilek Avm 11 Yaşında

İnegöl'de Özdilek Alışveriş Merkezi, 11. kuruluş yıl dönümünü müşterileriyle birlikte büyük bir sevinçle kutlandı.

Özdilek Alışveriş Merkezinin 11. kuruluş yıl dönümü kutlamalarına, Özdilek Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Alim Durmaz ve Özdilek Alışveriş Merkezi çalışanları ile müşteriler katıldı. Özdilek Alışveriş Merkezinin pastane bölümünde hazırlanan 2 bin kişilik dev yaş günü pastasını kesen Özdilek Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Alim Durmaz, İnegöllülere en kaliteli ürünleri en ucuz fiyattan sunmaya devam edeceklerini belirterek, "Bugün İnegöl Özdilek Alışveriş Merkezinin 11. yılını kutluyoruz. Aynı coşkuyla, aynı heyecanla her zamanki gibi müşterilerimizle birlikte 11. yılımıza kavuşmuş bulunmaktayız. İnşallah daha nice nice seneler aynı kalite, aynı heyecan, aynı disiplinle müşterilerimize hizmet sunmayı Allah bizlere nasip eder. Tüm müşterilerimize, bizi tercih edip, bizi 11. seneye getirdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Özel kampanyalar hazırladıklarını ve 7'den 70'e herkesi düşündüklerini ifade eden Durmaz, “Burada oyuncaktan tutun televizyona kadar, giyimden tutun gıdaya kadar her türlü üründe yüzde 50'ye varan indirimler söz konusu. İnşallah bütün müşterilerimiz bunlardan doğru bir şekilde faydalanır. 11. yıla özel kampanyalar 25 Kasım 2012 Pazar günü de devam edecek" diye konuştu.

Özdilek Alışveriş Merkezi önceki gün, hafta sonu tatilini alışveriş yapmak için değerlendiren vatandaşların akınına uğradı. Dev yaş günü pastasının müşterilere dağıtımı sırasında ise izdiham yaşandı. Müşteriler alış verişte olduğu gibi nefis yaş günü pastasından tadabilmek için birbirleriyle yarıştılar.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler