YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnegöl'de sulta fabrikasında yangın

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir unta fabrikasında çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.

İnegöl'de sulta fabrikasında yangın

İnegöl ilçesiOrganize Sanayi Bölgesi'nde kurulu İlkersan sunta fabrikasındaki lamine üretim bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin yükseldiği fabrikadan yayılan yoğun duman, OSB'nin üzerini kapladı. İhbar üzerine olay yerine İnegöl belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yoğun çalışma sonucu yangını yaklaşık bir saat içinde kontrol altına alıarak tamanen söndürdü.

Yangında fabrikanın, lamine üretim bölümü kullanılamaz hale geldi. Yangın söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından fabrikada hasar tespit çalışmalarının yapılacağı öğrenildi.

Bu arada, fabrika görevlileriyle yangını görüntüleyen basın mensupları arasında arbede yaşandı. Bu sırada bir kameramanın kamerası zarar gördü.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler