YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnegöl’de Tiyatro Heyecanı

Bursa İnegöl’de Uğultu Tiyatrosu Kültür ve Sanat Derneği, İnegöl Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında...

İnegöl’de Tiyatro Heyecanı

Bursa İnegöl’de Uğultu Tiyatrosu Kültür ve Sanat Derneği, İnegöl Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında 7. oyununu hafta sonu sergiledi.

‘Fesupanallah’ adlı aile komedi oyunu ile İnegöl halkının karşısına çıkan Uğultu Tiyatrosu, tiyatro severlerin büyük beğenisini kazandı. Dernek Başkanı Uğur Polat Posoflu ve Barış Oruç’un kaleme aldığı ‘Fesuphanallah’ adlı aile komedisi, başı kayınçosunun yüzünden dertten kurtulmayan eş, kayınço ve kaynana üçgeninde sıkışan bir damadın 1 gün boyunca yaşadığı komik olayları anlatıyor. Hem düşündüren hem de güldüren tiyatro oyununda Barış Oruç, Sema Bayram, Burcu Semiz, Hilal Demirtaş, Mehmet Özgür, Cihat Karadeniz, Gizem Kuşça, Furkan Göktaş, Nazım Uyar, Yusuf Kaan Taşçı, Serap Çavdar, Aybars Coşkun Arslan, Ümit Karagöz ve Uğur Polat Posoflu sahne aldı.

İnegöl’de Tiyatro Heyecanıİnegöl’de Tiyatro Heyecanıİnegöl’de Tiyatro Heyecanı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler