YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İznik’te Çekilen Korku Filmi Vizyonda

İznik İhsaniye ile Sansarak köyleri ve İstanbul’un değişik mekanların da çekimleri yapılan Musallat 2 korku filmi vizyona girdi.

İznik’te Çekilen Korku Filmi Vizyonda

İznik İhsaniye ile Sansarak köyleri ve İstanbul’un değişik mekanların da çekimleri yapılan Musallat 2 korku filmi vizyona girdi. Türk korku filmi tarihinde bir çığır açan “Musallat” filminin ikincisi de korku filmi severler ile buluştu. 2007’de vizyona giren Musallat filmi Türk sinemasında bir cinin ilk kez tasvir edildiği, görsel efektleri ve çarpıcı hikayesiyle yerli ve yabancı korku filmi tutkunlarının büyük beğenisini kazanmıştı.

Yapımcı Banu Akdeniz (Mia Film) korku filmi severlerin ve eleştirmenlerin “Bugüne kadar yapılmış en iyi Türk korku filmi” olarak nitelendirdikleri Musallat’ın, gördüğü ilgi ve beklenti üzerine ikincisini sinemaseverlerle buluşturmak üzere harekete geçtiklerini belirtti.

İkinci film “Musallat 2: Lanet”in yönetmen koltuğunda yine ilk filmin başarılı ismi Alper Mestçi var. Mestçi, senaryosunu da yazdığı Musallat-2: Lanet’i şöyle tanımlıyor: “Bir buçuk saat değil, aylar sürecek derin bir korku! Eve dönünce sinemadakinden daha fazla korkacaksınız!..”

Filmin başrollerini TÜRKÜ TURAN (Elif), TÜLAY BURSA (Ümmü), SELİM GÜRATA (Turan), ZELİHA GÜNEY (Özlem), SALİHA İPLİKÇİ (Öykü), LEVENT BECEREN (Yavuz), BAŞAY OKAY (Hatice), OZAN ÖĞÜT(Cenk), KORAY ŞAHİNBAŞ (İbrahim), SİNEM ÖÇALIR (Hacer) paylaşıyor.

1 Temmuz – 10 Ağustos tarihleri arasında süren çekimler İstanbul ile İznik’te İhsaniye ve Sansarak Köyleri’ndeki değişik mekanlarda gerçekleşti.

“Musallat 2: Lanet” sinema filminde kullanılan plastik makyaj ve digital efektlerle, Türk sineması adına da birçok ilke imza atıldı. Görsel efektler Unc Film Mehmet Çetin, Plastik makyaj (Emir Özer) ve Sanat Yönetmenliği(Aslı Akıncı) ise Dükkan-ül Hayal şirketi tarafından uygulandı. Dağıtımı Özen Film tarafından yapılan filmin görüntü yönetmenliğini ise Türksoy Gölebeyi üstlendi. Hayranlarının şimdiden merakla beklediği film 2 Aralık 2011 Cuma günü vizyona girdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler