YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İznik'te Doğalgaz Için Ilk Kepçe Vuruldu

 İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, ilk kepçeyi Selçuk Mahallesi Toplu Konutlar mevkiinde vurarak ilçedeki doğalgaz altyapı çalışmalarının startını verdi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, ilk kepçeyi Selçuk Mahallesi Toplu Konutlar mevkiinde vurarak ilçedeki doğalgaz altyapı çalışmalarının startını verdi. Bursagaz yetkilileri ile birlikte yapılan son toplantıdan sonra yüklenici firma yetkileri ile de başkanlık makamında bir toplantı gerçekleştiren Başkan Sargın, çalışmaların hangi aşama ve kademelerle yapılacağı konusunda bilgi aldı. Yapılacak çalışmaların İznik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile koordineli şekilde yürütülmesini, çalışma yapılacak bölge hakkında önceden bilgilendirme yapılarak mahalle ve sokak sakinlerine bilgilendirilmesi talimatını verdi. Doğalgaz çalışmaları öncesi Başkan Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu, Fen İşleri Müdürü İsmail Acar, İmar ve Şehircilik Müdürü Kayın Çalışkan, yüklenici firma yetkilileri İsmail Durüç, Mustafa Kısacık, Ramazan Göler, Umut Ceyhan ve Ethem Aruk ile birlikte başkanlık makamında toplanarak projenin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi hususunda fikir birliğine vardılar. Doğalgaz çalışmalarına ilk kepçeyi vuran Başkan Sargın, "İlçemize doğalgaz hayırlı olsun. Bu gün itibari ile doğalgaz altyapı çalışmalarımız başladı. İlçemizde çalışmalar üç koldan devam edecek. Hava şartlarının iyi gitmesi durumunda 2015 yılının başlarına kadar bitmesi planlanmakta" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler