YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İZNİK’TEN BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NA ÖZEL ÇİNİ PANO

İZNİK Ankara da dün bir dizi ziyaretlerde bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ile

İZNİK’TEN BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NA ÖZEL ÇİNİ PANO

İZNİK Ankara da dün bir dizi ziyaretlerde bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ile birlikte Mecliste Ak Parti Grup toplantısına katıldı. Grup toplantısında, Başkan Sargın ve beraberindeki heyet Başbakan Ahmet Davutoğlu’na üzerinde 'Hacıkızı Ebe' olarak bilinen babaannesinin "Olunla ordu kızınla oba olasın. Koç koç oğlanların ardına düşe, dünyalar ayaklarına gele, herkes sana akıl danışa" duasının yer aldığı İznik çinisinden yapılan pano hediye etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dışişleri Bakanı olduktan sonra ziyaret ettiği memleketi Taşkent'te babaannesi Hacıkızı Ebe’yi anlatmıştı.
Heyet daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yatırımlardan Sorumlu Özel Danışmanı İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken ile Meclis'te görüştü. Heyet daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı ziyaret ederek toplantı yaptı.
Ak Parti Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin, Önder Matlı, İsmail Aydın’ın da katıldığı toplantıda, İznik’in sorunları anlatıldı. Başkan Sargın, Bakan Kılıç’a da İznik çinisi vazo hediye etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler