YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 175. Yıl Dönümü

  Jandarma teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Beko Basketbol Ligindeki Tofaş-Anadolu Efes maçı öncesi tören düzenlendi.

Jandarma teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Beko Basketbol Ligindeki Tofaş-Anadolu Efes maçı öncesi tören düzenlendi. Töreni Bursa Valisi Münir Karaloğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Vedat Çolak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Tofaş Endüstriyel Operasyonlar Müdürü Akın Aydemir, Tofaş Kulüp Başkanı Efe Aydan ve basketbolseverler ilgiyle izledi. Jandarma Marşının okunduğu törende, Vali Münir Karaloğlu, Efe Aydan'a jandarma askeri heykeli ve bröve hediye etti. Efe Aydan da Karaloğlu'na tüm oyuncular ve teknik heyetin imzasının bulunduğu formayı takdim etti. Maçın devre arasında da jandarma köpek unsurlarına bağlı timler, eğitilmiş köpeklerle salonda bomba ve uyuşturucu madde arama gösterisi gerçekleştirdi. Gösteriyi salonu dolduran basketbolseverler, uzun süre alkışladı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler