YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Kupa Yolunda Bütün Bursa'ya Forma" kampanyası

Bursaspor'un Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesinde, Bursastore mağazalarında, "Kupa Yolunda Bütün Bursa'ya Forma" adı altında kampanya başlatıldığı bildirildi.

Bursaspor'un Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesinde, Bursastore mağazalarında, "Kupa Yolunda Bütün Bursa'ya Forma" adı altında kampanya başlatıldığı bildirildi.

Bursaspor'un internet sitesinde yer alan açıklamada, "Şampiyon İndirim" kampanyasının ardından yeni bir kampanyanın hayata geçirildiği belirtildi.

Tüm forma modellerinde uygulanacak indirim kampanyasının, bugün tüm Bursastore mağazaları ve online alışveriş noktası "www.bursastore.com" adresinde olacağı ifade edildi.

Kulübün Bursastore mağazalarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Selçuk Eren, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz haftalarda başlattığımız 'Şampiyon İndirim' kampanyasına taraftarlarımız yoğun ilgi gösterdi. Biz de taraftarlarımıza bu ilgiden dolayı teşekkür etmek adına yeni bir kampanya başlattık. Türkiye Kupası final müsabakasında takımımıza destek yolunda 7'den 70'e bütün taraftarlarımızı forma sahibi yapıp final öncesi şampiyon ruhu tekrar canlandırmak adına 'Kupa Yolunda Bütün Bursa'ya Forma' sloganı ile bu kampanyayı başlattık. Zorlu final maçı öncesi kulübümüze destek adına tüm taraftarlarımızı kampanyaya davet ediyoruz."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler