YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lodos 1 tonluk barakayı yola savurdu

Bursa'da saatteki hızı 58 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle bir arsada bulunan yaklaşık 1 ton ağırlındaki baraka yerinden sökülerek, yola savruldu.

Lodos 1 tonluk barakayı yola savurdu

Yoldan geçen bir kişiye çarparak yaralanmasına neden olan baraka, çevre yolunun ortasında refüje kondu.

Bursa-Ankara yakın çevre yolu Millet Mahallesi trafik lambaları yakınında faaliyet gösteren bir oto galeriye ait arsada bulunan yaklaşık 1 ton ağırlındaki sacdan yapılı baraka, lodos nedeniyle yerinden çıktı.

Lodosun etkisiyle havalanan baraka, elektrik tellerini kopardıktan sonra yol kenarında yürüyen Şeref Bayram (50) ile yoldan geçen Hüseyin Yılmaz yönetimindeki 16 LC 395 plakalı minibüse çarparak orta refüje savruldu.

Çevredekilerin durumu fark etmesinin ardından barakanın altından çıkarılan Bayram, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yapılan ilk müdahalesinde sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen Bayram, aynı hastanede tedavi altına alındı.

Hafif hasar oluşan minibüsün sürücüsü olaydan yara almadan kurtuldu.

Olay yerine gelen TEDAŞ ekipleri, elektrik tellerinde meydana gelen zarar nedeniyle kesinti uygularken, bir süre araç trafiğine kapanan yol, barakanın kaldırılmasının ardından yeniden açıldı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olan lodosun saatteki hızı Balıkesir'de 58, Bursa'da 54 kilometreye kadar ulaşmış, daha sonra etkisini kaybetmişti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler