YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mudanyaspor'da Hedef 3. Lig

 2013 - 2014 sezonu Süper Amatör Lig şampiyonu Mudanyaspor, 2014-2015 sezon açılışını 15 yeni transferini tanıtarak gerçekleştirdi.

2013 - 2014 sezonu Süper Amatör Lig şampiyonu Mudanyaspor, 2014-2015 sezon açılışını 15 yeni transferini tanıtarak gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sezon süper amatör lig şampiyonluğuna uzanan ve bu sene BAL Ligi’nde mücadele edecek olan Mudanyaspor, düzenlenen tören ile sezona merhaba dedi. İlçe stadında yapılan törene Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediye meclis üyeleri ve taraftarlar katıldı. 3. Lig’e yükselme yolunda çıktıkları mücadelede taraftarların ve Mudanyalıların desteklerini beklediklerini belirten Mudanyaspor Kulübü Başkanı Rüştü Cozlan, tek hedeflerinin bu olduğunu belirtti. Başkan Yılmaz da Mudanya takımlarının sporda kardeşlik ve fair play örnekleri göstereceklerini vurgulayarak, "Spora ve sporcuya her zaman elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi. Konuşmaların ardından kesilen kurban sonrasında futbolcular, yönetim kurulu üyeleri ve teknik ekip tek tek çağrılarak taraftarlara tanıtıldı. Ardından hazırlık maçında Mudanyaspor, Yalovaspor'u 3-1 yendi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler