YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol Takımında Transfer

 Bayanlar Hentbol 1. Ligi ekiplerinden Osmangazi Belediyespor, geçen sezon Kastamonu Araç Belediyespor formasını giyen Sırp orta oyun kurucu Maria Grbic'i (26)

Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol Takımında Transfer

Bayanlar Hentbol 1. Ligi ekiplerinden Osmangazi Belediyespor, geçen sezon Kastamonu Araç Belediyespor formasını giyen Sırp orta oyun kurucu Maria Grbic'i transfer etti. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Sırbistan Milli Takımı formasını da giyen 1,80 metre boyundaki Grbic, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın katıldığı törende bir yılı opsiyonlu iki yıllık sözleşmeyi imzaladı. Sukaypark Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Dündar, takımın geçen sezon Türkiye Bayanlar Hentbol 2. Lig A Grubu'nu ve play-off bölümünü yenilgisiz tamamlayıp Bayanlar Hentbol 1. Ligi'ne yükseldiğini hatırlattı. İlk kez mücadele edecekleri ligde başarılı olmak istediklerini vurgulayan Dündar, "Bayan Hentbol Takımımız geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla tarih yazdı. Bu sezonda hedefimiz Süper Lig’e yükselmek. Bu hedefe ulaşmak için de takımımıza gerekli takviyeleri yapıyoruz. Bu doğrultuda Sırp oyuncu Maria Grbic’i kulübümüzün renklerine bağladık. Kendisinin takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu. Grbic ise Osmangazi Belediyespor’a katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Osmangazi Belediyespor büyük bir kulüp. Böyle büyük bir kulübün oyuncusu olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Kulübün, hedefi olan Süper Lig'e yükselebilmesi için elimden geleni yapacağım. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. Maçlarımızı kazanarak yeni bir şampiyonluk yaşayacağımıza inanıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol Takımında Transfer

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler