YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ozan İpek, gol atamamaktan şikayetçi

Bursaspor'un genç yıldızı Ozan İpek, bu sezon çok şanssız olduklarını belirterek, “Kalemize gelen her top...

Ozan İpek, gol atamamaktan şikayetçi

Bursaspor'un genç yıldızı Ozan İpek, bu sezon çok şanssız olduklarını belirterek, “Kalemize gelen her top gol oluyor. Girecek top ise girmiyor.” dedi.
Başarılı futbolcu, kişisel internet sitesinde golsüz beraberlikle sonuçlanan Orduspor maçını değerlendirdi. Orduspor maçında galibiyet hak eden tarafın kendileri olduğunu belirten Ozan, puan kayıplarını şanssızlığa bağladı.
Yetenekli sol kanat oyuncusu, şunları ifade etti: “Kazanmamız gereken bir maçtı, fakat kazanamadık. Bu sene ile alakalı şuna eminim ki gerçekten çok şanssızız. Kalemize gelen her top gol oluyor. Girecek top girmiyor. Orduspor maçında mücadelemiz ve ikinci yarıdaki oyunumuz ile galibiyeti hak etmiştik. Fakat şanssızlığın da etkisiyle kazanamadık. Artık Manisaspor maçı daha çok önem kazandı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler