YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sahneye 81 Dakika Geç Çıkan Gülşen Tepki Çekti

52. Uluslararası Bursa Festivali’nin konuğu olan Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Gülşen, konserine 81 dakika...

Sahneye 81 Dakika Geç Çıkan Gülşen Tepki Çekti

52. Uluslararası Bursa Festivali’nin konuğu olan Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Gülşen, konserine 81 dakika geç başlayınca hayranlarından tepki gördü.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen ‘52. Uluslararası Bursa Festivali’nde Gülşen hayranları hayal kırıklığına uğradı. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen konserde heyecanla Gülşen’in sahneye çıkmasını bekleyen Bursalılar, uzun süre sahneye çıkmayan sanatçıyı alkışlarla protesto etti. Bursa’da konserine 21.15’te başlaması beklenirken, konser alanına 81 dakika geç gelen Gülşen, sahneye çıkınca da hayranlarının tepkisi dinmedi.

Bunun üzerine Gülşen, açıklama yaparak, sanat hayatında ilk kez bir konsere bu kadar geç kaldığını ve bu olumsuzluğu yoğun trafik nedeniyle yaşadığını söyledi. Gülşen, Bursa’da şarkılarını hayranlarına kendisini affettirmek için seslendirdi. Gülşen konserine 'Yatcaz Kalkcaz Ordayım' isimli hit şarkısıyla başladı. Şarkı sonrası 'Yuh' sesleri arasında uzun süre ıslıklanan Gülşen, "Haklısınız" demek zorunda kaldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler