YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnegöl'de 5 gün önce kaybolan 2 kişi derede ölü bulundu

İnegöl ilçesinde 5 gündür haber alınamayan mobilya firması çalışanı ile kız arkadaşı ölü bulundu.

İnegöl'de 5 gün önce kaybolan 2 kişi derede ölü bulundu

İnegöl ilçesinde 5 gündür haber alınamayan mobilya firması çalışanı ile kız arkadaşı ölü bulundu. Bu kişilerin, içinde bulundukları hafif ticari aracın dereye devrilmesi sonucu öldüğü belirlendi.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Hocaköy ve Gülbahçe köyü arasında bisikletleriyle gezen 3 çocuk, dere kenarında kaza yapmış bir hafif ticari araç gördü. Derede 2 ceset bulunduğunu fark eden çocuklar, jandarmaya haber verdi. O

lay yerine giden jandarma ekipleri, 16 PK 201 plakalı aracın yaklaşık 40 metrelik uçurumdan yuvarlandığını, cesetlerin ise birer erkek ile kıza ait olduğunu tespit etti. Plakadan sorgu yapan ekipler, aracın, mobilya malzemeleri üreten bir şirket adına kayıtlı olduğunu öğrendi.

Şirket yöneticileriyle görüşen ekipler, cesetlerin, pazarlama bölümünde çalışan Hüseyin Aydemir ait olduğunu ve aileleri tarafından 5 gün önce kayıp başvurusu yapıldığını saptadı.

Bölgede yapılan aramalara rağmen 5 gündür bulunamadığı öğrenilen Aydemir ve Cebeci'nin cesetleri, traktörle dereden çıkarılarak İnegöl Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler