YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suriyeli Sığınmacı Telefon Dolandırıcılığından Yakalandı

Hüseyin TÜCCAR / BURSA, Merkez Nilüfer ilçesi’nde oturan R.A., A.Y. ve A.B.’yi arayan kimliği belirsiz bir kişi kendisini polis olarak tanıtarak

Suriyeli Sığınmacı Telefon Dolandırıcılığından Yakalandı

Hüseyin TÜCCAR / BURSA, Merkez Nilüfer ilçesi’nde oturan R.A., A.Y. ve A.B.’yi arayan kimliği belirsiz bir kişi kendisini polis olarak tanıtarak "Sizin FETÖ örgütüyle bağlantılarınızı tespit ettik. Bu işten temizlenmeniz için şimdi size bir arkadaş göndereceğiz, o size durumu anlatacak" dedi. Gelen kişilere toplam 55 bin lira veren 3 kişi daha sonra dolandırıldıklarını anlayınca ayrı ayrı polise gidip şikayette bulundu.
Cumhuriyet Mahallesi civarında belirlenen eşgal üzerinde araştırma yapan ekipler bir başka kişiyi de dolandırmak isteyen Suriyeli Muhammed Dabbas’ı suçüstü yakaladı. Şanlıurfa’da bulunan Akçakale’deki kampta kaldığı ortaya çıkan Muhammed Dabbas’ın aracılık yaptığı ve kendisini gönderen kişilerden dolandırdığı kişi başı 4 bin lira aldığı belirtildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğinde yapılan sorgulamasının ardından Muhammed Dabbas, 'Dolandırıcılık' suçundan Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler