YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süt Üreticisine Uygun Kredi

Yenişehir Ziraat Bankası Müdürü Hacı Ahmet Doğan, süt parasını bankalarından alan süt üreticisine ipoteksiz ve tek kefille kredi vereceklerini açıkladı.

Yenişehir Ziraat Bankası Müdürü Hacı Ahmet Doğan, süt parasını bankalarından alan süt üreticisine ipoteksiz ve tek kefille kredi vereceklerini açıkladı. Yenişehir ve İznik Süt Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Tuna da bu protokolün süt üreticileri birliği genel merkezi ile Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü tarafından imzalandığını belirterek, "Süt üreticisine ipotek istemeden tek kefille kredi verilmesi bizim için çok önemli. Bazı üreticilerimiz sadece hayvancılık yapıyor ve üzerine kayıtlı tarla ya da ev yok. Bu nedenle kredi kullanamıyordu. Üreticimiz daha kısa sürede sıkıntı çekmeden kredi kullanabilecek. Bize üye olan üreticilerimize daha önce kredi kullansa bile kredi kullanabilecek. Tek şart süt parasını Ziraat Bankası'ndan alacak. Bunda sıkıntımız yok. Bizim bin 700 üyemiz var ve bunların yüzde 70’i süt parasını zaten Ziraat Bankası'ndan alıyor. Her yönüyle çok uygun ve avantajlı bir kredi. Üreticimize hayırlı olsun" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler