YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tayyare’de Balkan rüzgarı

Bursa Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü İcra Heyeti, müzikseverleri, Balkan müziğinin önemli isimlerinden...

Tayyare’de Balkan rüzgarı

Bursa Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü İcra Heyeti, müzikseverleri, Balkan müziğinin önemli isimlerinden olan usta sanatçı Havva Karakaş ile buluşturdu.
Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştiren konserin ilk bölümünde, Altan Göl’ün şefliğinde sahneye çıkan koro, Türkiye’nin farklı yörelerine ait sevilen türküleri seslendirdi. Konserin ikinci bölümünde ise Balkan müziğinin usta yorumcularından Havva Karakaş, gecenin konuk solisti olarak sahneye çıktı. Yöresel kostümüyle dikkatleri çeken Karakaş, en güzel Balkan türkülerini okudu.
Sanatseverler, programın sonunda sanatçıları alkış yağmuruna tuttu. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Enver Karakoç ile Muhsin Özlükurt, coşkulu konserin sonunda, usta sanatçıları çiçek vererek tebrik etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler