YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Telefon Dolandırıcısı Yakalandı

Edip TEKİN/BURSA, Merkez Nilüfer ilçesinde oturan T.K.'yi telefondan arayan bir kişi, kendisini polis olarak tanıtarak, "Hesabınız terör örgütü tarafından

Telefon Dolandırıcısı Yakalandı

Edip TEKİN/BURSA, Merkez Nilüfer ilçesinde oturan T.K.'yi telefondan arayan bir kişi, kendisini polis olarak tanıtarak, "Hesabınız terör örgütü tarafından kullanılıyor. Bu sebeple güvende değilsiniz. Evdeki altınlarını ve paralarını bir poşete koyun. Yanınıza gelen arkadaşımız size 'Şifreniz ne' diye soracak. Siz de kendisine, 'Şifre 155' diyerek poşeti verin. Bu konuyla ilgili olarak kimseyle konuşmayın" dedi.
POLİS ŞANS ESERİ YAKALADI
Paniğe kapılan T.K, konuyu paylaştığı babası M.K. ile birlikte evlerinde bulunan 50 bin lira tutarındaki altınları poşete koyarak, Yeni Karaman Mahallesi Yaldız Sokak'a gitti. Yanına gelen Y.E. isimli dolandırıcıya önce şifresini söyleyen baba oğul, daha sonra bu kişiye 50 bin lira tutarındaki altın poşetini verdi.
Bu sırada Y.E. kendisini bir başka suçtan dolayı takip eden polisler tarafından yakalandı. Y.E. verdiği ifadesinde Şanlıurfa'dan Bursa'ya telefon dolandırıcı yapmak için geldiğini söyledi. Sorgusunda M.K. ve A.T. adlı arkadaşlarının kendisine yardımcı olduğunu söyleyen Y.E., 'dolandırıcılık' suçundan adliyeye sevkedilirken, altınlar ise T.K.'ye teslim edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler