YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Terim Timsah Arena’Yı Gezdi

Bülent CİVANOĞLU/BURS, HELİKOPTERLE GELDİ Hayranlığını dile getiren Terim, gazetecilerin "Bu stadyumda ne zaman milli maç oynanır" şeklindeki sorusuna, "Siz bir an önce

Terim Timsah Arena’Yı Gezdi

Bülent CİVANOĞLU/BURS, HELİKOPTERLE GELDİ
Hayranlığını dile getiren Terim, gazetecilerin "Bu stadyumda ne zaman milli maç oynanır" şeklindeki sorusuna, "Siz bir an önce bitirin, biz gereğini yaparız" dedi.
Fatih Terim, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Bursa Şubesi "Çok da güzel, ve modern bir stat. Hayırlı olsun. Futbol Federasyonumuz finali burada oynamak istemişti ama herhalde biraz gecikme olacak. Onun için Bursa stadında oynayacağız. Ama burada çok güzel maçlar olacağına ve önemli başarılar elde edileceğine inanıyorum. Çünkü kulüplerin başarılarının çok büyük bir bölümü, iyi bir zemin, iyi bir stat, stattaki iyi hizmetlerden geçer. Kulüplerin başarısı için modern statlar çok önemli etken. Bursaspor'da zaten böyle bir stadı hak ediyordu. Belediye Başkanımıza, Bursaspor Başkanımıza, Spor Bakanlığımıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada çok güzel milli maçlarda oynayacağız. Ama çok etkilendim. İnsan kendi mesleğinde güzel bir yapı, güzel bir eser görünce çok hoşuna gidiyor. Son zamanlarda sahalarımızın durumu malum olunca, çok mutlu oldum."
Terim, "Bursa'da milli maç oynatmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Biz hep oynadık. Bir an evvel bekliyoruz. Siz bitirin gerisini biz hallederiz" cevabını verdi. Terim, daha sonra Atatürk Stadı'nda Bursaspor-Mersin İdmanyurdu maçını izledi.

FOTOĞRAF

Terim Timsah Arena’Yı GezdiTerim Timsah Arena’Yı GezdiTerim Timsah Arena’Yı Gezdi

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler