YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

THK Yenişehir Şubesi Saymanı Tamer Kölek:

Türk Hava Kurumu (THK) Yenişehir Şubesi Saymanı Tamer Kölek, ''Havacılığa meraklı kişileri şubelerimize bekliyoruz'' dedi.

Türk Hava Kurumu Yenişehir Şubesi Saymanı Tamer Kölek, "Havacılığa meraklı kişileri şubelerimize bekliyoruz" dedi. THK'nın Antalya, Erzincan ve Eskişehir'de bulunan havacılık tesislerinde her yıl açılan kurslara öğrenci kabul edildiğini belirten Kölek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, paraşüt, yamaç paraşütü, yelken kanat, planör ve model uçak kursları için 16 yaşından büyük, atlayışa elverişli gençlerin başvuru yapabileceğini belirtti. Bu kapsamda düzenlenen kurslara ücretsiz katılınabileceğini ifade eden Kölek, "Havacılığa meraklı kişileri şubelerimize bekliyoruz" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler