YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Timsah Arena’Nın Vinci Taksi Üzerine Devrildi; 1 Ölü, 1 Yaralı (2)

VİNCİN KALDIRILMASINA ÇALIŞILIYOR Bursa’da etkili olan lodosun devirmesi sonucu bir taksi sürücüsünün ölümüne neden olan Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Timsah Arena

Timsah Arena’Nın Vinci Taksi Üzerine Devrildi; 1 Ölü, 1 Yaralı (2)

VİNCİN KALDIRILMASINA ÇALIŞILIYOR
Bursa’da etkili olan lodosun devirmesi sonucu bir taksi sürücüsünün ölümüne neden olan Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Timsah Arena Stadı inşaatındaki vincin kaldırılması için ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Ekipler devrilen vinci kaynak makineleriyle parçalara ayırarak taşıyor.
Vincin devrilmesi sonucu kapanan Bursa- İzmir ve Bursa- Mudanya yollarında araç kuyruğu kilometreleri buldu. Kent içi ulaşımda kullanılan Bursaray’ın elektrik hatları da zarar gördüğü için metro seferleri de yapılamadı.
HIZI SAATTE 107 KİLOMETREYE ULAŞTI
Bursa’da dün gece şiddetini artıran lodosun saatteki hızı 107 kilometreye ulaştı. Lodos yüzünden kent içinde 35 binanın çatıları uçtu, çok sayıda ağaç devrildi. Reklam panoları ve çöp kutularının yollara devrilmesi sonucu trafik aksadı.
Şiddetli lodos nedeniyle Uludağ'a teleferik seferleriyle, BUDO ve İDO’nun deniz otobüsü seferleri de iptal edildi.

Timsah Arena’Nın Vinci Taksi Üzerine Devrildi; 1 Ölü, 1 Yaralı (2)Timsah Arena’Nın Vinci Taksi Üzerine Devrildi; 1 Ölü, 1 Yaralı (2)Timsah Arena’Nın Vinci Taksi Üzerine Devrildi; 1 Ölü, 1 Yaralı (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler