YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tofaş - Galatasaray Liv Hospital: 73-93

Cemal EKENTOK/BURSA, SALON: Atatürk HAKEMLER: Mehmet Keseratar TOFAŞ: Todic GALATASARAY LİG HOSPİTAL: Carter 1 PERİYOT: 20-28 Galatasaray Liv Hospital DEVRE:

Cemal EKENTOK/BURSA, SALON: Atatürk
HAKEMLER: Mehmet Keseratar TOFAŞ: Todic GALATASARAY LİG HOSPİTAL: Carter 1 PERİYOT: 20-28 Galatasaray Liv Hospital
DEVRE: 38-48 Galatasaray Liv Hospital
3 PERİYOT: 52-70 Galatasaray Liv Hospital
5 FAUL ALANLAR: 36.24 Pocius Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nin 26. Haftasının kapanış maçında tehlikeli bölgeden kurtulma mücadelesi veren Tofaş, Avrupa Kupası yorgunu Galatasaray Liv Hospital ile karşı karşıya geldi. Galatasaray, rakibini rahat bir oyundan sonra 20 sayı farkla 73-93 yenmeyi başardı. Ergin Ataman cezalı olduğu için karşılaşmayı basın tribününden izledi.
Birinci periyoda Tofaş Elonu’nun basketleriyle başladı ve 2. Dakikayı 6-2 önde geçti. Galatasaray Liv Hospital buna Sinan Güler ile cevap verince 3. dakika 6-6 geçildi. 6. dakikada Carter’in basketiyle Galatasaray ilk kez öne geçti: 9-11 Tofaş’ın drış şutlarda sayı bulamayınca bunu deg-ğerlendiren Galatasaray Liv Hospital ilk çeyreği Young’un smacıyla 20-28 önde kapadı.
İkinci periyoda Galatasaray Ergec’in üçlüğü ile başladı. 12. dakikada Young’un smacıyla fark 11 sayıya Galatasaray üçüncü çeyreğe iyi başlayan taraf oldu. Ergec’in basketleriyle 23. dakikayı Cim Bom 42-56 önde geçti. Tofaş dış şutlarda Todic ile isabet bulamayınca Carter bunu affetmedi ve 25. dakikada Galatasaray farkı 16 sayıya Dördüncü çeyreğe Galatasaray Liv Hospital Kerem’in basketiyle başladı: 52-72. Tofaş’ın top kayıplarını değerlendiren Galatasaray, Kerem ile bulduğu sayılarla 34. dakikada farkı giderek FOTOĞRAF

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler