YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trenin üzerinden geçtiği rayları çaldılar

Bursa'nın Harmancık ilçesinde oksijen kaynağıyla rayları keserek çalan 3 kişi yakalandı.

Trenin üzerinden geçtiği rayları çaldılar

Bursa'nın Harmancık ilçesinde oksijen kaynağıyla rayları keserek çalan 3 kişi yakalandı. Yetkililer, olay sırasında bölgeden tren geçmemesinin büyük bir faciayı önlediğini söyledi.

Harmancık'ın Gökçedağ Tren İstasyonu ile Balıkesir'in Dursunbey ilçesi arasında kalan bölümde ray yenileme çalışmaları yapan işçiler, güzergah üzerinde oksijen kaynağıyla ray kesen üç kişiyi görünce durumu jandarmaya bildirdi.

Tavşanlı ve Harmancık bölgesinden olay yerine giden jandarma ekipleri, 43 HZ 402 plakalı minibüste Necdet Y. (35) Taner C. (33) ve Engin K'yı (34) yakaladı.

Demiryolundaki yolundaki 70 metrelik rayı kestikleri tespit edilen zanlıların, aynı yöntemle bugüne kadar 3,5 tona yakın ray çaldıkları öğrenildi. Zanlılar, jandarmadaki sorgularının tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi.

Yetkililer, Ankara istikametinden gelip Bursa'nın Harmancık ilçesinden İzmir yönüne gidecek trenin o sırada bölgeden geçmemesinin, muhtemel faciayı önlediğini belirtti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler