YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uğur Aktaş Karacabey Birlikspor’Da

Yasin KESKİN / KARACABEY (Bursa), (DHA)- SPOR Toto 3'üncü Lig takımlarından Karacabey Birlikspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen sol kanat

Uğur Aktaş Karacabey Birlikspor’Da

Yasin KESKİN / KARACABEY (Bursa), (DHA)- SPOR Toto 3'üncü Lig takımlarından Karacabey Birlikspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen sol kanat oyuncusu Uğur Aktaş’ı 2 yıllığına renklerine bağladı.
Kulüp lokalinde yapılan imza törenine, Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak ile yöneticiler katıldı. Başkan Uğur Koçak, “Hazırlık kampımız Erzurum’da devam ediyor. Bugün eksik olarak gördüğümüz sol kanat mevkiine Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan Uğur Aktaş’ı transfer ettik. Her iki taraf için de hayırlı olsun” dedi.
Denizlispor alt yapısından yetişen 27 yaşındaki Uğur Aktaş, Fethiyespor, Giresunspor, Balıkesirspor, Bugsaşspor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor takımlarının formasını giydi.

FOTOĞRAF

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler