YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uludağ'da Iki Bisikletçi Kayboldu

Uludağ'a hafta sonunda bir etkinliğe katılmak için gelen iki gencin bisikletleriyle Bursa'ya inmek istedikleri sırada kayboldukları bildirildi.

Uludağ'a hafta sonunda bir etkinliğe katılmak için gelen iki gencin bisikletleriyle Bursa'ya inmek istedikleri sırada kayboldukları bildirildi. Alınan bilgiye göre, bir etkinlik için zirvede bulunan iki genç, bisikletleriyle Sarıalan bölgesindeki caminin yakınlarından şehre inmek istedi. Bir süre sonra kaybolduklarını anlayan iki arkadaş, saat 13.00'da Jandarma İhbar hattına bilgi verdi. Bir derenin kenarında oldukları ve kayboldukları belirtilen bisikletli gençleri aramak için çalışma başlatıldı. Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) Başkanı Fatih Işık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bir etkinlik için Uludağ'a gelen ve öğlen saatlerinde Sarıalan bölgesinden kente inmek isteyen iki bisikletli genç, kaybolduklarını yetkililere bildirdi. Biz, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), UMKE ve AFAD ekipleri yaklaşık 5 saattir gençlere ulaşmaya çalışıyoruz" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler