YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uludağ’Da Kar Yağışı Yüzleri Güldürdü

Faruk KAHRAMAN/ BURSA, Tatilcilerin 'Beyaz Cennet' olarak adlandırdığı Uludağ, geçen hafta açtığı yeni sezona umutla giriyor. Geçtiğimiz yıllarda kuraklık nedeniyle

Uludağ’Da Kar Yağışı Yüzleri Güldürdü

Faruk KAHRAMAN/ BURSA, Tatilcilerin 'Beyaz Cennet' olarak adlandırdığı Uludağ, geçen hafta açtığı yeni sezona umutla giriyor. Geçtiğimiz yıllarda kuraklık nedeniyle kar yağışının görülmediği Uludağ’da dün başlayan yağışla birlikte kar kalınlığı 28 santimetreye ulaştı. Hava sıcaklığının dün gece sıfırın altında 8 derece olarak ölçüldüğü Uludağ’da cuma gününe kadar kar yağışı beklenmiyor.
Yağışla birlikte Birinci Yerleşim Bölgesi’ndeki pistler kayak yapmaya elverişli hale geldi. Kayak tesisleri de açılarak çalışmalara başladı.
Uludağ’da faaliyet gösteren Kar Otel Müdürü Erkan Gürkınav, sezon açılışı ile birlikte gelen kar yağışının yüzleri güldürdüğünü belirterek, "Yağışla birlikte pistler kayak yapmaya elverişli hale geldi. Yılbaşı ve sömestre rezervasyonları çok iyi gidiyor. Bu yıl güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum" dedi.

Uludağ’Da Kar Yağışı Yüzleri GüldürdüUludağ’Da Kar Yağışı Yüzleri GüldürdüUludağ’Da Kar Yağışı Yüzleri Güldürdü

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler