YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üniversitelilerin Uyuşturucadan Ölümü Davası Başladı

Bülent CİVANOĞLU/BURSA, Bursa'nın Merkez Nilüfer İlçesi'nde geçen mayıs ayında meydana gelen olayda, Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri İsmail

Üniversitelilerin Uyuşturucadan Ölümü Davası Başladı

Bülent CİVANOĞLU/BURSA, Bursa'nın Merkez Nilüfer İlçesi'nde geçen mayıs ayında meydana gelen olayda, Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri İsmail Erduman ile Göksel Karabulut, üniversite kampusuna yakın olan Dumlupınar Mahallesi'ndeki öğrenci evinde, aldıkları uyuştucu sonucu yaşamlarını yitirdi. Aynı evde uyuştucu kullandıkları için komaya giren öğrenciler M.Y. ve K.K. ise ambulansla kaldırıldıkları Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunan bu öğrenciler uzun süren tedavinin ardından sağlıklarına kavuştu.
4 KİŞİ TUTUKLANDI
Polis, ölen iki gence otomobille uyuştucu hap getirdiği ileri sürülen T.Y. ile arkadaşları 19 yaşındaki A.K., 20 yşındaki M.Y. ve 42 yaşındaki İ.Ü.'yü gözaltına aldı. Mahkemeye çıkartılan 4 kişi tutuklandı.
Haklarında Bursa 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Ölüme sebebiyet vermek' ve 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçlarından ömür boyu hapis cezası istenen T.Y., A.K., İ.Ü. ve M.Y.'nin yargılanmasına başlandı.
'HAPLARI TANESİ 10 LİRADAN SATIYORDUM'
Duruşmada uyuştucu hap sattığını kabul eden T.Y. "O hapların tanesini 10 TL'den veriyordum. Ölen kişiler o gece sanıyorum bonzai de kullanmışlar. Ölümleriyle, benim sattığım uyuştucuların ilgisi yok" diyerek kendini savundu.
Diğer sanıkların yöneltilen suçlamayı kabul etmedikleri yargılama eksik evrakların beklenmesi, tanıkların dinlenmesi için ertelenirken, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Uyuşturucu Hap Kullandığı Öne Sürülen 2 Üniversite Öğrencisi ÖldüÜniversitelilerin Uyuşturucadan Ölümü Davası Başladı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler