YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeşil Bursa AŞ'de Hedef Büyük

 Spor Toto 3. Lig'de yer alan Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa AŞ, 2014-2015 sezonunda şampiyon olup Spor Toto 2. Lig'e yükselmeyi hedefliyor.

Spor Toto 3. Lig'de yer alan Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa AŞ, 2014-2015 sezonunda şampiyon olup Spor Toto 2. Lig'e yükselmeyi hedefliyor. Kulüp Başkanı Mehmet Küçükyalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonun Türk futboluna ve tüm takımlara hayırlı olmasını diledi. Bursaspor'un pilot takımı olarak yeşil-beyazlı kulübe hizmet etmeyi amaçladıklarını dile getiren Küçükyalçın, bu doğrultuda kendilerine yol haritası çizdiklerini anlattı. Küçükyalçın, Bursaspor'a oyuncu yetiştirmek adına genç ve iddialı bir ekip kurduklarını vurgulayarak, "Öncelikle bu takımın mutlak suretle 2. Lig'e yükselmesi gerekiyor. Biz de ona yönelik çalışıyoruz. Şuan 20-21 yaş ortalamasıyla Türkiye profesyonel liglerinin en genç takımı konumundayız ve bu ekiple de şampiyonluk istiyoruz" dedi. Yeni sezon öncesi transferi yüzde 90 oranında tamamladıklarına da değinen Küçükyalçın, şunları söyledi: "Bir, iki eksiğimiz var onu tamamlamak adına da görüşmelerimiz sürüyor. Transferde de önceliği Bursa'dan ve Bursaspor'dan yetişmiş kardeşlerimize veriyoruz. Şu an takımda birlik ve beraberlik ortamı bizleri ayrıca gelecek adına da umutlu kılıyor. Bu çocuklar hedeflediğimiz başarıya ulaşacaktır. Buna yönetim kurulu olarak gönülden inanıyoruz. Ayrıca taraftarımızdan da gerekli desteği alıyoruz. Kombine bilet satışlarımız devam ediyor. İlgiden de son derece mutluyuz. Yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcu ve taraftar birlikteliğiyle başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum." Küçükyalçın, takımın yeni sezon öncesi ikinci etap çalışması için 15 Ağustos'da Kartepe'ye kampa gideceğini ve 22 Ağustos'a kadar hazırlıklarını burada sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler