YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü Yaz Spor Okulu Mezunlarını Verdi

Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü’nün başlattığı yaz spor okulları, 3. dönem mezunlarını verdi.Yaz Spor Okullarının 3....

Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü Yaz Spor Okulu Mezunlarını Verdi

Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü’nün başlattığı yaz spor okulları, 3. dönem mezunlarını verdi.

Yaz Spor Okullarının 3. döneminde yüzme, basketbol, tenis, futbol, voleybol, karate, güreş temel eğitim ve taekwondo gibi branşlarda toplam bin 266 öğrenci sertifika almaya hak kazandı. Yıldırım Belediyesi Doktor Sadık Ahmet Tesisleri’nde düzenlenen sertifika törenine Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin başta olmak üzere Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Arif Çelenk, öğrenciler ve veliler katıldı. 11 Haziran’da start alan Yıldırım Belediyesi Yaz Spor Okullarının 3. dönemin tamamlanması ile son bulduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, “Bu yıl da her biri kendi alanında uzmanlaşmış 40 antrenörümüz toplamda 4 bin 833 öğrenciye çeşitli spor branşlarında eğitim verdi. Sadece 3. dönemimizin sonunda bin 266 öğrenci spor eğitimi alarak sertifikalarını almaya hak kazandı. Hepsini kutluyor, yaz spor okullarında emeği geçen kulüp yöneticilerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Spor alanında da pek çok başarı elde ettiklerini belirten Başkan Keskin, 2012 Londra Olimpiyatlarında Yıldırım Belediye Sporun milli Boksçusu Bahram Muzaffer’in Türkiye’yi temsil etmesinin, Yıldırım için büyük gurur kaynağı olduğunu da söyledi.

Keskin, açılış konuşmasının ardından çocuklara sertifikalarını verdi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler