YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüz Nakilli Recep Sert'in Düğünü Öncesi Kına Gecesinde Mutluluk Gözyaşları (2)

BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUĞA EVET DEDİLER Recep Sert, Esma Akyurt ile İnegöl Alyans Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle dünya evine girdi. Çiftin

Yüz Nakilli Recep Sert'in Düğünü Öncesi Kına Gecesinde Mutluluk Gözyaşları (2)

BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUĞA EVET DEDİLER
Recep Sert, Esma Akyurt ile İnegöl Alyans Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle dünya evine girdi. Çiftin akrabaları, sevdikleri ve yakınlarının katıldığı nikah töreni öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Recep Sert, çok mutlu olduğunu söyledi. Balayı için bir plan yapmadıklarını belirten Sert, yaşamlarını bundan sonra İnegöl’de devam edeceklerini ve İnegöl Devlet Hastanesi’nde çalışmaya başlayacağını kaydetti. Esma Akyurt ise bugün çok mutlu olduğunu belirterek, “Hayat arkadaşımla yolumu birleştiriyorum” dedi.
Çiftin nikahını İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıydı. Nikahta Sert’in şahitliklerini İnegöl Kaymakamı Ali Akça ile damadın arkadaşı Erdal Recep Bayraktar yaptı. Akyurt’un nikah şahitleri ise İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile gelinin arkadaşı Gül Çekiç oldu. Bir ömür boyu birlikteliğe 'evet' diyen çiftin, evlilik cüzdanını ise İnenöl Kaymakamı Ali Akça verdi. Mutlu bir evlilik için 5S kuralının çok önemli olduğunu söyleyen Akça, bunların sevgi, saygı, sorumluluk, sadakat ve sabır olarak sıraladı. Mutlulukları gözlerinden okunan çift nikah töreninin ardından ilk danslarını yaptı.

Yüz Nakilli Recep Sert'in Düğünü Öncesi Kına Gecesinde Mutluluk Gözyaşları (2)Yüz Nakilli Recep Sert'in Düğünü Öncesi Kına Gecesinde Mutluluk Gözyaşları (2)Yüz Nakilli Recep Sert'in Düğünü Öncesi Kına Gecesinde Mutluluk Gözyaşları (2)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler