YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

Biga Fenerbahçeliler Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bisiklet ve tekerlekli sandalye dağıttı.

Biga Fenerbahçeliler Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bisiklet ve tekerlekli sandalye dağıttı. Dernek başkanı Şadan Doğan, Serkan Acar Çocuk Parkı'ndaki etkinlikte, 2004'ten bu yana bin 300 bisiklet, 4'ü akülü 407 tekerlekli sandalye hediye ettiklerini söyledi. Küçük, büyük, engelli demeden insanlar arasında dayanışma, sevgi ve saygıyı yaymak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirten Doğan, gelecek yıl benzer faaliyeti Çan'da gerçekleştirmek istediklerini kaydetti. Dernek üyeleri ile eski Fenerbahçeli futbolcular Müjdat Yetkiner, Saffet Akyüz ve Kemalettin Şentürk, çocuklara ve engellilere, 100 bisiklet ile tekerlekli 10 sandalye dağıttı. Yeniçiftlik köyündeki Biga Anadolu Öğretmen Lisesi'nde dernek tarafından oluşturulan Selçuk Yula Okuma Salonu da hizmete açıldı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler