YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Annelerinin sevgilisini döverek öldürdüler

ÇANAKKALE'nin Biga İlçesi’nde, babaları vefat eden 2 kardeş, iddiaya göre anneleriyle ilişki yaşadığı gerekçesiyle çoban Mehmet Yılmaz’ı...

Annelerinin sevgilisini döverek öldürdüler

ÇANAKKALE'nin Biga İlçesi’nde, babaları vefat eden 2 kardeş, iddiaya göre anneleriyle ilişki yaşadığı gerekçesiyle çoban Mehmet Yılmaz’ı sopayla döverek öldürdükten sonra, cesedini motosikletle sürükleyip Kocabaş Çayı’na attı. E.A. ile ağabeyi İ.A. sürüklenme izlerini takip ederek cesedi bulan jandarma ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Biga'nın Çeşmealtı Köyü’nde anneleri S.A. (50) ile birlikte yaşayan E.A. (27) ile ağabeyi İ.A. (30), annelerinin Karabiga Beldesi'ndeki bir çiftlikte çobanlık yapan evli Mehmet Yılmaz (48) ile ilişkisi olduğunu öğrendi. Köyde yayılan dedikodular üzerine eve gizli kamera yerleştiren iki kardeş, kamera görüntülerinden Yılmaz'ın eve geldiğini saptadı. İki kardeş ardından jandarmaya şikayetçi oldu. Jandarma, Mehmet Yılmaz’ı ve S.A.’yı karakola çağırarak ifadelerini aldı. S.A.’nın şikayetçi olmaması üzerine jandarma Yılmaz’ı serbest bıraktı.

ÇİFTLİKTE SOPALARLA ÖLDÜRDÜLER
Bu durumu kabullenemeyen iki kardeş, dün saat 02.00 sıralarında Yılmaz’ın çalıştığı Karabiga Beldesi’ndeki çiftliğe gitti. iddiaya göre sopayla döverek öldürdükleri Yılmaz’ın cesedini motosikletlerinin arkasına bağlayarak sürükleyen iki kardeş, cesedi yaklaşık 1 kilometre mesafedeki Kocabaş Çayı’na attı. Yılmaz’ın eve gelmemesi üzerine akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen eşi durumu köylülere anlattı. Köylüler de jandarmaya bildirdi. Jandarma çiftlik bölgesindeki sürekleme izlerini takip ederek, Mehmet Yılmaz’ın Kocabaş Çayı’na atılan cesedine ulaştı. Şüpheli olarak iki kardeş gözaltına alındı. İfadelerinde suçu itiraf eden kardeşler, anneleri ile gizli ilişki yaşayan Mehmet Yılmaz'ı namuslarını temizlemek için öldürdüklerini söyledi. Jandarmada sorguları tamamlanan iki kardeş adliyeye sevk edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler