YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bank Asya, Çanakkale'de 2. Şubesi'ni Biga'ya Açtı

Çanakkale'de yatırımlarına devam eden Bank Asya, ikinci şubesini Biga ilçesinde törenle açtı. Bank Asya...

Çanakkale'de yatırımlarına devam eden Bank Asya, ikinci şubesini Biga ilçesinde törenle açtı.

Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Feyzullah Eğriboyun, ülke genelinde 50 yeni şube açarak toplam şube sayısını 250’ye çıkardıklarını söyledi. Bank Asya olarak hızlı şubeleşmenin yanı sıra önemli iştirak yatırımları da yaptıklarını belirten Eğriboyun, 1996 yılında kurulan bankamız henüz 16 yaşında bankacılık sektöründe çok genç bir kuruluş.Türkiye dört adet katılım bankası bulunmakta,Türkiye'dw bulunan katılım bankaları Türkiye bilançosunun ancak yüzde beşini kulllanmaktadır. Yüzde 98 müslüman bir ülke için çok düşük bir pay oranı olduğunu kaydetti.

Çan Caddesinde hizmet vermeye başlayan Bank Asya Biga Şubesi Müdürü Hayrettin Akay ise Biga'mıza hizmet etmekten mutluluk duyduklarını, müşterilerinin her türlü ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak organizasyon yapısına sahip olduklarını vurguladı. Akay, “Bölgede istihdama ve gelişime açık firmalara destek vereceğiz. Amacımız bireysel ve ticari bankacılık alanlarında öncü projelere imza atarak Biga ekonomisine katkıda bulunmak.” diye konuştu.
Açılışa, Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan,Biga Kaymakamı Fatih Genel, Biga Emniye Müdürü Beyhan Gündoğan,Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Yaşar,Sivil toplum kuruluşları,siyasi parti temsilcileri ve Biga halkı katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler