YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Biga'da Yaz Etkinlikleri Sona Erdi

ÇANAKKALE (AA) – Biga Belediyesi ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün düzenlediği yaz etkinlikleri kapanış programı Ada Bilgi Evinde gerçekleştirildi.

ÇANAKKALE – Biga Belediyesi ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün düzenlediği yaz etkinlikleri kapanış programı Ada Bilgi Evinde gerçekleştirildi. Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Tasar, burada yaptığı konuşmada, belediyenin 4 ayrı bilgi evinde 700 öğrencinin çeşitli etkinliklere katıldığını belirterek, Kuran-ı Kerim kursuna katılan öğrencilerin öğrendiği bilgileri velilerle paylaştı. Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan da 13 öğretmenin yaz kursunda görevli olduğunu ifade ederek, bilgi evlerinde yaz kursu etkinliklerinin süreceğini kaydetti. Özkan, "Anne babalar çocuklarını en iyi şartlarda hayata hazırlamak için çırpınmaktalar. Bizler de çocukların yaz boşluğunda eğitimlerini kontrol altında devam ettirmelerine katkı veriyoruz. Bilgi evlerimiz bizim için önemli bir projedir. Öğrencilerimiz ile bu evlerimiz anlam kazandılar" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler