YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çanakkale Savaşları Konulu Öğrenci Sempozyumu Yapıldı

 Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu (ÇSATT) tarafından "Çanakkale Savaşları" konulu öğrenci sempozyumu düzenlendi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından "Çanakkale Savaşları" konulu öğrenci sempozyumu düzenlendi. ÇOMÜ Anafartalar Yerleşkesi Süleyman Demirel Konferans Salonu'nda düzenlenen sempozyum, Topluluk Başkanı Gökşen Özen ile ÇOMÜ Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Lokman Erdemir'in konuşmasıyla başladı. Daha sonrasında Türkiye'nin farklı üniversitelerinden gelen öğrenciler, birinci oturumda Yrd. Doç. Dr. Burhan Sayılır, ikinci oturumda ise Yrd. Doç. Dr. Muhammet Erat başkanlığında Çanakkale Savaşları ile ilgili bildiriler sundu. Gökşen Özen, topluluğun kültürel etkinliklerinin yanı sıra bilimsel alanda da Çanakkale adına üzerine düşeni yaptığını, gerek üniversitenin gerekse topluluğun tanıtımı için önemli bir etkinliği başarılı şekilde gerçekleştirdiklerini söyledi. Sempozyum, katılanların Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'nı ziyaretiyle sona erdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler