YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çanakkale’De Katliam Gibi Kaza: 5 Ölü, 1 Yaralı

Doğan ZELOVA/GELİBOLU (Çanakkale), (DHA)- ÇANAKKALE'nin Gelibolu İlçesi'nde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 5 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Doğan ZELOVA/GELİBOLU (Çanakkale), (DHA)- ÇANAKKALE'nin Gelibolu İlçesi'nde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 5 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Kazada yaşamını yitirenler tanınamaz halde oldukları için kimlikleri henüz tespit edilemedi. Feci kaza, saat 18.00 sıralarında Çanakkale-İstanbul karayolunun Gelibolu İlçesine bağlı Bolayır Beldesi yakınlarında meydana geldi. Keşan'dan Gelibolu iskametine seyir halinde olan ve plakası öğrenilemeyen bir TIR'ı, 22 RL 702 plakalı otomobil solmamak isterken, arkasından hızla gelen 06 DD 9736 plakalı otomobil de önündeki bu aracı sollamaya çalıştı. Bu sırada önünde seyreden 22 RL 702 plakalı otomobile sürtünerek karşı şeride geçen 06 DD 9736 plakalı otomobil, Gelibolu’dan Keşan istikametine gelen 34 BS 5153 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Ardından otomobilin tavan kısmını biçip yolu da aşarak tarlaya uçtu. 34 BS 5153 plakalı otomobilde çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkıp tarlaya girdi. Kazaya karışan 22 RL 702 plakalı otomobilde ise hafif maddi hasar meydana geldi. Kazada, 34 BS 5153 plakalı otomobildeki 3 kişi ile, 06 DD 9736 plakalı otomobilde 2 kişi olay yerinde feci şekilde can verdi. Kazaya karışan otomobillerden birinden çıkarılan Kemal Tahiroğlu isimli kişi ağır yaralı olarak Gelibolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen savcının yaptığı incelemede cesetler tanınmaz durumda olduğu için ölenlerin kimlikleri belirlenemedi. Jandarmalar tarafından otomobillerden çıkarılan 5 kişinin cesedi Gelibolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kimlik tespitinin burada yapılacağı öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler