YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çanakkale'de Otomobil Tutkunları Fuarda Buluştu

Otolife dergisi ile Çanakkale Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 2. Çanakkale oto show etkinliği, araç tutkunlarını...

Çanakkale'de Otomobil Tutkunları Fuarda Buluştu

Otolife dergisi ile Çanakkale Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 2. Çanakkale oto show etkinliği, araç tutkunlarını bir araya getirdi.

Çanakkale Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen 2. Çanakkale Oto Show etkinliğine, Çanakkale genelinde yapılanması olan otomobil markalarının yanı sıra Çanakkale’de olmayan birçok marka da katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan fuarın açılışını Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yaptı. Başkan Gökhan, dergi sahibi Volkan Düzen ile arabalar üzerine bir süre sohbet etti. Bölge halkının, birçok dünya markasını ve yeniliklerini bir arada görebileceği etkinlik, 3 gün süreyle devam edecek. Fuar, 26-28 Temmuz 2012 tarihleri arasında saat 18.00’den 24.00’ye kadar Cumhuriyet Meydanı'nda otomobil severlerin beğenisine sunulacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler