YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çanakkale'de "Seçim Güvenliği Toplantısı"

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü tarafından ilk tur oylaması 10 Ağustos pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde güvenlik toplantısı düzenlendi.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü tarafından ilk tur oylaması 10 Ağustos pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde güvenlik toplantısı düzenlendi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Polisevi'nde, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya kentte görev yapan rütbeli personel katıldı. Seçimin daha önceki yıllarda yapılan seçimlerde olduğu gibi huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi amacıyla düzenlendiği belirtilen açıklamada, şöyle denildi: "Seçim günü, öncesi ve sonrasında 298 Sayılı Sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkındaki Kanun, Yüksek Seçim Kurulu ve İçişleri Bakanlığından gelen talimatlar doğrultusunda Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli tüm personel bugüne kadar gerekli bilgilendirme ve eğitimlerden geçirilmiş olup, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda iradelerini sağlıklı bir şekilde sandığa yansıtabilmeleri adına gerekli tüm tedbirler en üst seviyede planlanarak, sayın valimizin onayı alınmıştır. Seçim süresince bizzat İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden'in talimatları ve emrindeki müdürlerin denetiminde sürdürülecek tedbirler her bir sandık için görevlendirilen personelin titizlikle yapacağı görev anlayışı ile oy kullanılacak sandık alanları, mahalle ve sokaklar ile özellikle adliye binasında en üst seviyede gerçekleştirilecektir."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler