YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çanakkale'den İstanbul'a Tek Başına Yürüyecek

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne destek veren Burhan Çakmak, Çanakkale'den İstanbul'a tek başına yürüyecek. İstanbul'dan Çanakkale'ye tatile

Çanakkale'den İstanbul'a Tek Başına Yürüyecek

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne destek veren Burhan Çakmak, Çanakkale'den İstanbul'a tek başına yürüyecek.
İstanbul'dan Çanakkale'ye tatile gelen 30 yaşındaki Burhan Çakmak, tatilini yarıda kesip CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne destek olmaya karar verdi. Çanakkale'deki Cumhuriyet Meydanı'ndan yola çıkan Burhan Çakmak, 350 kilometre yol kat ettikten sonra İstanbul'a ulaşmayı planlıyor. Çanakkale, Tekirdağ üzerinden İstanbul'a ulaşacağını söyleyen Çakmak, 20 gün içinde İstanbul Maltepe Cezaevi önüne varmayı hedefliyor.
Cumhuriyet Meydanı'nda elinde 'Adalet İçin Yürüyorum' yazılı pankart ve üzerindeki 'Adalet' yazılı yelek ile yola çıkan CHP'li seçmen Burhan Çakmak şöyle dedi:
"Çanakkale'den İstanbul'a tek başıma adalet yürüyüşü başlattım. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na destek amaçlı bu yürüyüşü gerçekleştiriyorum. Vekilimiz Enis Berberoğlu için başlatılan bu yürüyüşte, ben de 350 kilometrelik yürüyüşümü 20 gün içinde Maltepe Cezaevi önünde sonlandıracağım. Yürüyüşe devam eden Kemal Kılıçdaroğlu ve grubuna dahil olacağım."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler